2008. szeptember 3., szerda

Fiasco: Oh You Horny Monster



sajnos vége a nyárnak, nem kell már nem túl forró, de azért mérsékelten meleg nyári éjszakákat végigtáncoljanak, az amerikaiak vagy ausztrálok, vagy európaiak(franciák) és ezért az elekrtó producerek/remixerek is elemennek a megérdemelt szabadságukra, feltöltődni a téli szezonra, amikor majd karácsonyi elektrobangereket kell késziteni mindenkinek a karácsonyfa alá, a szilveszteri visszaszámlálással, diszkó szirénákkal, ilyesmi.

addig is vissza lehet fordulni a gyökerekhez, és valami shoegazekat/bon jovit v guns n rosest hallgatni, és feltöltődni időszerü/időszakos filozofikus témákkal, kitisztitani a szervezetet.

én ma ezzel a fiasco számmal próbálok derüs őszi hangulatot venni magamra, egy kardigánnal és egy squarepusher számmal párhuzamosan.

amúgy tud valaki valmit AFXről? börtönben/elmegyógyintézetben van? meghalt? meghasonlott? mér nem lehet semmit hallani róla, tőle?

vajon milyen szomorkás őszi számokat hallgassak a médialejátszómon, miközben nosztalgikusan gondolok vissza a nyárra és sétálok a parkban a lehullott levelek között?

kinek mi a top 5 szomorkodós őszi száma?

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Még nincs pénzem az egy terrás külső vinyóra, ezért a shoegaze listám nem igazán teljes, meg nem is ilyen vicces 80as évekes, szóval itt egy pár szám, amit szívesen hallgatok szomorkodás mellé:

pseudosix under the waves
bon iver creature fear
chromatics healer
Wilco On and On and On
The Besnard lakes Beacause Tonight
The Clientele Here Comes the Phantom
Richard Swift Buildings in America
apostle of hustle cheap like sebastian
arcade fire ocean of noise
david kilgour sun of god
deerhunter strange lights
benoit pioulard hirondelle
califone a chinese actor

suhanc írta...

kiválóan szomorkodsz, lehet, hogy aktuális dolgok tesznek szomorúvá, pl a terrás külső vinyó. én még sose szomorkodtam, de úgy gondolom, hogy ha szomorkodtam volna/szomorkodnék, akkor valami gyerekkori nagyon jelentős zenét pl kispált hallgatnék :(. lehet ezért nem szomorkodok...:(