2008. július 1., kedd

CLASSIXX - Cold Act iLL



remélem, ez a jövő: oldschool hiphop hangmintákból készült elektró banger.
igaz az, hogy justice után minen elektroblog bejegyzés és nemcsak, burkoltan justiceről szól?

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

megoldás/jövő, egy szóban: valerie :)

suhanc írta...

két szóban?

Névtelen írta...

Az eköré a blog köré szerveződő franciák: http://valeriecherie.blogspot.com/, ott a join valerie-ben egy csomó előadó. Nekem annyi jön le ebből az egészből, hogy ez jobban rámegy erre a sci-fi/miami vice/giccs témára, mondjuk én mérsékelt lelkesedéssel szemlélem eddig.

Névtelen írta...

ja és ezt a justice-ra rtam, hogy ezután valerie-ról is szólhat/fog szólni (talán, nem biztos)

suhanc írta...

tényleg ez a jövő, de hátha elágazik az idő, és úgy ahogy egyszerre egy csomó együttes a saját maga által promovált jövőt/multat görgeti maga előtt, úgy lesznek párhuzamos dimenziók, ahova, éjjel miközben a számitógép fekete kijelzőjére zöld kódot viszünk be villámok és elektromosság árad ki a képernyőből és beszippant a dimenzió/program/kozmosz/neonszin négyzethálók perspektívába.

amúgy ki ez a valerie? van valamilyen mitosz mint kavinskyvel?

Névtelen írta...

Fogalmam nincs ki ez a Valerie, de gondolom ezt ÉREZNI KELL, érted, Valerie! Meg az is lehet, hogy ez a házibulis Sophie Marceau barátnője volt, akire már nem emlékszünk, mert csak pár pillanatra tűnik fel a filmben és senki nem akarta meg szni, ezért ő már akkor is Sophie-nál sokkal kifinomultabb zenei izléssel rendelkezett és a walkman fejhallgatói alá menekült a farkatlanságból. Ez az én elméletem.