2008. július 21., hétfő

midnight juggernauts - into the galaxy

mindenkinek aki tünődött, hogy vajon hol tölti a mindnight juggernauts együttes a nyarat, készítettek egy kis baráti videót, és a tavaly nyári slágerükkel ilusztrálták:




ha tud még valaki zenészeknek az intim nyaraló videójukról, mindenképp szóljon.

2.0

ki érti a zene/remixipart?

a midnight juggernautsnak ez az idén nyári singeljük is ?!
vagy lehet ez a jövő nyári?
lehet hogy a midnight juggernauts leszámol végre azzal a tévhittel, hogy valami kb egy generáció különbséggel lehet ismét divatos?
vagy lehet hogy a jelenkorból átléptünk a blogkorba, és megváltozott az időszámítás, és egy év az 1 generáció?
vagy lehet hogy annyira a koruk előtt vannak a blog olvasók, hogy egy év mulva az mtv nézők kedvéért is ki kellett adni?
valaki segitsen megérteni
nemtom,

mindegy, úgy látszik, hogy grandmaster flash a blog house iparban is halhatatlanná akar vállni? ezzel?? . meglátjuk felül tudja e íni a nagymester, azt a törvényt, hogy blogokon, kb 5 bejegyzés ideéig tart a fame, szerintem igen.

itt egy másik remix is:
Midnight Juggernauts - Into The Galaxy (Chateau Marmont Remix)

úgy hallottam hogy augusztusban jelenik meg a francia The Justices-től a D.A.N.C.E.

3.0

újabb remixek:

Architecture In Helsinki Remix


Shy Child Remix

4.0

danger remix

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát gondolom csak az lehet, hogy 2007-ben csak Ausztráliában jelent meg. Mondjuk ez a blogvilágban még nem mentség. Jó ez a Grandmaster Flash remix, főleg azért is mert ezekszerint akkor még él a csávó.

suhanc írta...

még él és még élni akar. nekem is jó ötletnek tünt, hogy az amen breakkel remixelte, de szerintem, itt van az a határ, amin már a midnent mindennel, multikulti, tuttifrutti, zenélés nem megy. nekem teljesen elrontotta a számot a nagymester azzal, hogy nem mérsékelte önmagát, és egy csomó hiphopra, jellemző redundáns elem van benne, és nem nagyon maradt meg az eredeti szám tiszta, éteri hangulata, a hangszinek sem nagyon találnak. :( szorry gmester.

Névtelen írta...

Hát az éteri jelleg tényleg teljesen elvesződik, de szerintem a tökösséggel elég ügyesen ellensúlyozza. Nem baj, Kool Herc megcsinálja 2009 legjobb remixét a Van She-nek.