2008. június 16., hétfő

Muscles - The Lake



a videókészítők szent grálja: édi bikinis csajok ebben a videóban is. lehet van valami jelentése is a videónak, de nekem csak ez tünt fel.

mér csak most készült videó muscles kiváló zenéjéhez? és mér nem készült még az ice creamhez? 2007=2008?

s időszámításban egy kicsit közelebbi muscles dal remixe:

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Fasza ez a Van She remix nagyon. A videó jelentése meg: seize the day, carpe diem és az öregek dögöljenek meg, nagyon mély!

A Sweaty-hez készültet nem láttad? Ilyen Lost in Translation az egész, csak ráadásul még japán csajjal is :)

http://youtube.com/watch?v=PzfkzIhE9sI

suhanc írta...

aztán csak túlélte a bácsi, remélem, de jól megbánhatta, hogy nem fiatal. és az ázsiai csaj milyen egyedül volt szegény se barát, se barátok, de 2szer volt muscles koncerten egy nap és a lemezt is megvette. azt a következtetést vontam le, hogy:
1. se itt, se óceániában nem jó furcsa/rétegzenét hallgatni, mert aztán jól egyedülmarad vele az ember, és nem lesznek többé kapcsolatai/barátai.
2. ebben a videóban is, meg a ladyhawke-paris is burningben is megjelenik snoopy. én vagyok túl érzékeny az alakuló trendekre vagy 2008 őszén v 2k9ben snoopy lesz az új elektróvillám, vagy kanye west napszemüveg, tehát a musthave hipszteridentitás jelkép?
nem tudom

Névtelen írta...

1. Egyszerre röhögtem azon amit írsz, és néztem jól magamba hehe. Én azért még egy kis ideig azon a véleményen leszek, hogy a kurva anyátok a dire sztréccel és a blues koncertjeitekkel az irish pubjaitokban. Másrészt meg relativizálni kell az emberek fejében a rétegzene fogalmát, szerintem ennyi az egész. Az más kérdés, hogy ezt gyakorlatilag lehetetlen tömegszinten megvalósítani.
2. Én tegnapelőtt láttam egy tizenforma srácot a Margit Hídon SZTANIOLBA BURKOLT NAPSZEMÜVEGGEL, de nemcsak a keretek, hanem magán a szemüvegen is ez volt. Épp dumáltam valakivel és hirtelen nem tudatosult bennem, hogy mit látok aztán rá fél percre röhögtem el magam mikor eljutott az agyamig hogy mit is láttam. Tehát a Kanye West/Calvin Harris-féle "nem baj ha kalorifercsöveket látok magam előtt vagy egyáltalán semmit" vonal lesz a menő, ez egyértelmű :)

suhanc írta...

de nem lehetetlen, hogy az egész világ vagánynak találja az alternatív zenét, csak már nem lesz az (se vagány se alternatív). és persze most jönnek a furcsa napszemüvegek a margithídon, meg a donát úton, de az usa-ban már kissé szégyelnivaló annak aki egyedi akar lenni.
itt lehet az egyik a másiknak a metafórája, és az egészet összefoglalandó itt egy bejegyzés:
http://www.hipsterrunoff.com/2008/05/
alternative-shutter-shades-also-known.html

(a link csak úgy müködik, ha a 2 sort egymás után másolod, valamiért nem enged hosszab linket bemásolni itt a fórumban, vagyis levégja a végét)

Névtelen írta...

Ennek az alternatív/vagányból nem izgalmas zene lesz jelenségnek jó példája a magyar pitchforkon, a quart.hu-n a kommentekben zajló folyamatos sóhajtozás, hogy de szar, hoyg nem jönnek jó zenekarok (most pl. az mgmt szar nekik). Egyszer ott valaki azt írta, hogy "ha hetente jönne az arcade fire, akkor pár hónap után ugyanúgy unottan sétálgatnátok a söreitekkel" és de kurva igaza volt. Szerintem erre az a megoldás hogy tényleg up-to-date dj-zés folyjon, tehát tényleg egyszerre dobbanjon meg a szíve a fiataloknak, amikor a megjelenés után hat órával meghallják az éppen aktuális atlantis to interzone kezdőhangjait a bulgakovban. Ez persze átmehet shutter shades-es hipszterkedésbe is de akár még őszinte, gyermeki FORRADALOM is lehet belőle :)

(Egyébként meg ez a shutter shades tényleg hihetetlen, én azt hittem, hogy ez csak ilyen elszigetelt hülye jelenség)